Wie zijn wij?

Stichting iamprofiled bestaat uit een jong progressief team. Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende waarden: transparantie, saamhorigheid, gelijkwaardigheid, inclusie en toegankelijkheid.

Doel

Wij willen met positiviteit en creativiteit Nederlanders bewust maken van het racisme tegen Aziaten in Nederland. Wij geloven dat meer bewustwording zal leiden tot meer begrip voor en meer saamhorigheid tussen de verschillende culturen in Nederland. Om dit te bereiken is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en actief naar elkaars verhalen te luisteren. Omdat dit vaak een zwaar onderwerp is, wil iamprofiled dit zo laagdrempelig mogelijk bespreekbaar maken. Dit doen wij door ludieke evenementen te organiseren en social media content te maken. Denk aan projecten zoals educatieve artikelen schrijven en vormgeven, podcasts maken en videoproductie. Lees meer over onze projecten op de "PROJECTEN" pagina.

Visie: een inclusievere Nederlandse samenleving.
Missie: met creatieve multimedia content en positieve representatie, Nederlanders bewust maken van het racisme tegen Aziaten in Nederland en deze verlagen.

In de toekomst hopen we te groeien als organisatie om meer dan alleen Nederlanders met een Aziatische achtergrond te vertegenwoordigen.